Activació de Statgraphics Centurion (versions XVII.x i anteriors)

Per PAS, PDI i Alumnes

Resum

En aquesta KB mostrem com activar el Statgraphics Centurion un cop finalitzat el procés d'instal·lació.

Procediment

Una vegada instal·lat el Statgraphics Centurion, caldrà activar-lo. Per fer-ho executarem un primer cop Statgraphics fent clic amb el botó dret i escollint 'Ejecutar como Administrador'.

La finestra d'activació inclou el camp Llave del producto, on veiem un codi que s'ha generat automàticament. Per obtenir el código de activación seguirem el procediment:

• Al Paso 1 es posa la informació de registre que es demana al formulari. S'ha de posar el Número de sèrie que s'obté a la pàgina de claus de programari (PAS i PDI) o bé contactant amb el SAE (estudiants).
  • Al Paso 2 s'escull Para enviar la solicitud por medio de Internet...Apareixerà el missatge que veiem a la imatge.

• Consultem el nostre correu per veure si hem rebut el codigo de activación. El posem a la casella del Paso 3, i premem Activar.

Atenció! El correu mostrat a les captures és d'exemple, utilitzeu els vostres propis correus UB.