Com podem tenir en català l'Office 2016 Professional Plus per MS Windows?

Per PAS, PDI i grup UB

Resum

En el següent procediment veiem com configurar MS Office 2016 Professional Plus per a tenir la interfície d'usuari i l'ajut en català.

Els únics programes de la suite que tenen traducció al català són: MS Word, MS Excell, MS Power Point, MS OneNote i MS Outlook, la resta de programes no es poden posar en català.

Procediment

Pas 1:

Primer cal instal·lar el paquet LIP, Language Interface Pack, en català que hem inclós en el DVD que es distribueix a l'Àrea TIC. Aneu a la carpeta Paquet idioma català. Escolliu la carpeta 32 o 64 segons tingueu instal·lat l'Office de 32 o 64 bits. Llenceu l'executable. La instal·lació és directe.

Pas 2:

Reinicieu MS Office 2016.

Pas 3:

Per a activar el LIP català de manera que els menús i les pàgines d'ajuda apareguin en català anem al ménu principal, per exemple, de Word 2016, pestanya Ficheros i escollim Opciones. A la finestra Opciones de Word anem a Idioma.

Pas 4:

A la secció Elegir idiomas de la Ayuda e interfaz de usuario veurem com efectivament ja apareix el català, ja que ho hem instal·lat en el Pas 1.

Pas 5:

Ara el que cal és pujar el Català fins que aparegui dalt de les dues llistes

Pas 6:

Un cop a dalt del llistat, tancant el MS Office i tornant a entrar ja veurem que tenim els programes en català.