Com podem activar les eines correctores en català, i altres idiomes, a MS Office Professional Plus 2016 per MS Windows?

Per PAS, PDI i Grup UB

Resum

La versió que distribuim a l'Àrea TIC del MS Office 2016 Professional Plus ja porta incorporades les eines correctores pel català, castellà, anglès, euskera, gallec i portuguès (Brasil). Mostrem com activar-les.

Procediment

La versió que distribuim a l'Àrea TIC del MS Office 2016 Professional Plus ja porta incorporades les eines correctores pel català, castellà, anglès, euskera, gallec i portuguès (Brasil).

Pas 1:

Anem al ménu principal de Word 2016, pestanya Ficheros i escollim Opciones. A la finestra Opciones de Word anem a Idioma.

Pas 2:

A la secció Elegir idiomas de edición comprovem que no estigui el català. En la imatge següent veiem que només estan actius les eines correctores en anglès i castellà. Per afegir el català, despleguem la llista, sel·lecionem català i fem clic a Agregar.

Pas 3:

Comprovem que el Catalán aparegui a la llista de Idioma de edición.

Pas 4:

Desplacem la barra horitzontal cap a la dreta i veiem que a la columna Corrección (ortografía,...) apareix amb la llegenda ABC i instalado. En aquest punt li podem assignar una distribució de teclat.

Pas 5:

Ara ja podem, des d'un document de Word, sel·leccionar que l'edició es faci en català. Al peu del document podem accedir a la finestra Idioma i escollir el català.

Si intentem instal·lar un idioma del desplegable del Pas 2 que no sigui català, castellà, anglès, euskera, gallec i portuguès (Brasil), per exemple, francès, veurem que no està instal·lat.

En cas que necessiteu editar en un idioma que no estigui instal·lar haureu de demanar les Proofing Tools específiques. Obriu una incidència al PAU.