Que necessito per treballar amb un document escanejat en format TIFF amb Microsoft Office (OCR)

Per a PDI, PAS i Grup UB

Resum

Microsoft Office disposa d'una aplicació opcional que permet a l'usuari escanejar documents tiff i importar els seus continguts a fitxers de text editables amb Word.

Procediment

Per gaudi d'aquesta funcionalitat hauràs de verificar si tens instal·lada la utilitat "Microsoft Office Document Imaging (MODI)". Aquesta utilitat està disponible en l'Office Professional des de la versió 2003. Habitualment està dins la carpeta "Herramientas de MS Office" del menú "Inici".

Si no la tens instal·lada pots afegir-la modificant la insta·lació d'Office des del Panel de Control.

El fitxers es converteixen a MS WORD des del format "tif" o "tiff". Hauràs de tenir la precaució d'escanejar el document en un d'aquests formats.

Obre l'aplicació des del "Menú Inici". I selecciona l'arxiu escanejat a modificar des del Menú "Archivo" i ja pots començar a treballar amb ell.

MODI

Les versions més actuals de MS Office (2013, 2016, ...) suporten també el format PDF per convertir directament a MS Word.

Trobaràs més informació de com treballar amb el document escanejat a les pàgines de suport de MS.

Etiquetes: CONVERTIR, OCR, PDF, TEXT