Activació de MS Office

Per PAS, PDI i Grup UB

A diferència del que passa amb MS Office 2007 i les versions anteriors, Microsoft obliga a activar el MS Office 2010, MS Office 2013 i MS Office 2016 pels usuaris de llicències de Volum, com la que tenim a la UB.

Microsoft dona dues opcions per a activar:

En el cas de MS Office per Mac OS X no es requereix cap clau d'activació.

Nota important:

El nombre d'activacions que permet una mateixa clau MAK està limitat i control·lat per Microsoft. L'ús de la clau MAK està restringit a PAS i PDI de la UB. No es pot passar ni cedir a tercers.

La clau MAK s'entrega a l'usuari en el moment de fer la sol·licitud de llicències del MS Office. No ha d'estar publicada enlloc. L'usuari ha de ser responsable del bon ús de la clau.

Etiquetes: Mac OS X, Office