Treballar amb Mathematica 11.x/12.x des de fora de la xarxa UB. Activació individual.

Dirigit a PAS, PDI i grup UB

Resum

Tenim dues alternatives per treballar amb Mathematica des de fóra de la xarxa UB. Usar una connexió remota amb tecnologia VPN per connectar-se al servidor de llicències de la UB o sol·licitar una clau d'activació individual.

Contingut

Instal·leu Mathematica, consulteu els següent enllaços segons la versió del vostre sistema operatiu:

Alhora de fer l'activació, i en cas de no estar dins de la xarxa UB, distingirem entre equips que tenen connexió a Internet i equips que no en tinguin.

Amb connexió a Internet

• Connecteu-vos remotament a la xarxa UB (consulteu accés remot amb VPN).
  • Activeu Mathematica segons el procediment descrit en aquesta KB.
  • Executeu Mathematica 11.x/12.x amb normalitat.
  • Quan acabeu de treballar amb Mathematica podeu tancar la connexió remota.

Sense connexió a Internet

Si no disposeu de connexió a Internet demaneu-nos una clau d'activació individual. Obriu una incidència al PAU (telf. 21687) demanant una clau individual especificant la versió exacte de Mathematica 11.x o Mathematica 12.x, amb una breu justificació de la necessitat.

Etiquetes: Mathematica