Com instal·lo l'SPSS 24 en Windows?

Resum

En aquesta PMF s'explica com instal·lar l'SPSS 24 en el sistema operatiu MS Windows.

Procediment

• Si un cop posat el DVD no apareix l'assistent d'instal·lació executar setup.exe a l'arrel del DVD.
  • Quan s’iniciï  el programa seleccionem l’opció Instalar IBM SPPS Statistics 24.

•  A continuació donem Siguiente fins que ens aparegui l’acceptació de la llicencia.

• Després se'ns demana si volem volem instal·lar IBM Statistics – Essentials para Python. En cas afirmatiu, també acceptarem els següents acords llicencies.

• Indiquem la carpeta on volem que s’instal·li el programa i seguidament instal·lem el producte.

• Quan hagi finalitzat la instal·lació marcarem la casella d’iniciar SPSS 24 ara mateix.

• Un cop obert el programa, quedarà activar el nostre programari. Donarem clic a Dar licencia de producto.

• A la següent pantalla indicarem que tenim una llicencia d’un usuari concurrent.

• Finalment introduirem la següent adreça IP tal com surt a la imatge. Ja tindrem el nostre producte activat i a punt per utilitzar-lo.

Etiquetes: SPSS