Fi de les llicències SPSS (versions 22, 23 i 24) a "llicen3.ird.ub.edu". Canvi a servidor "llicen04.ub.edu".

Per PAS/PDI

Resum

El servidor de llicències llicen3.ird.ub.edu es dona de baixa a 14 de febrer de 2020. Les llicències que allotja es migren a altres servidors i els clients han d'apuntar als nous recursos. Repassem que cal fer en el cas de les versions SPSS.

Contingut

El servidor de llicències llicen3.ird.ub.edu es dona de baixa durant el 1er Q de 2020 donat que ha arribat al final del seu cicle de vida. Les llicències que allotja es migren a altres servidors.

Repassem què cal fer en els clients amb SPSS instal·lat. Distingim segons la versió que tinguem de SPSS:

SPSS 22

Aquesta versió està fora de suport del fabricant IBM. Les darreres llicències disponibles caduquen el 31/01/2020. NO hi haurà disponibilitat de més llicències per aquesta versió. Cal que els usuaris passin a una versió superior: SPSS 25 o SPSS 26. Podeu demanar les llicències al Catàleg de Programari.

SPSS 23

Aquesta versió s'allotjada al servidor llicen3.ird.ub.es fins el 29/2/2020.

Opcionalment, i preferiblement!!, els usuaris de SPSS 23 haurien de migrar a una versió superior: SPSS 25 o SPSS 26. Podeu demanar les llicències al Catàleg de Programari.

SPSS 24

Aquesta versió ha estat allotjada al servidor llicen3.ird.ub.es fins el 29/2/2020.

SPSS 25

Aquest allotjament no pateix canvis donat que les llicències ja es van instal·lar d'inici a llicen04.ub.edu. Els usuaris de SPSS 25 no han de fer cap canvi als seus clients.

SPSS 26

Es preveu distribuir aquesta nova versió durant el febrer de 2020. Allotjada en un nou servidor de llicències.