On puc aconseguir un programari gestor de referències bibliogràfiques ?

Per Pas i PDI

Resum

El CRAI ofereix accés al programari Mendeley com servei de citacions i referències bibliogràfiques.

Contingut

El servei de citacions i referènceis bibliogràfiques és un servei que ofereix el CRAI donant accés al programari Mendeley.

Mendeley és un gestor de referències bibliogràfiques integrat amb les bases de dades comercials, el repositori institucional i el catàleg del CRAI de la UB, amb característiques avançades de xarxa social.

Amb Mendeley podreu organitzar la vostra recerca, col·laborar amb altres usuaris en línia i conèixer els darrers documents publicats en el vostre àmbit temàtic.

Referències

Web del CRAI

Etiquetes: Mendeley ; CRAI