Com canvio d'idioma el Statgraphics Centurion?

Resum

En aquesta KB mostrem com canviar l'idioma que ve per defecte del Statgraphics Centurion un cop finalitzat el procés d'instal·lació.

Procediment

Una vegada estigui instal·lat Statgraphics XVI en castellà, si desitgeu canviar la interfície de l'idioma, trobareu els executable dels idiomes a la següent carpeta: /Language Pack

Idiomes disponibles:

• Anglès
  • Francès
  • Alemany
  • Italià

Només cal fer clic sobre l'idioma desitjat i seguir les passes de la instal·lació.

Per canviar l'interfície de l'idioma des de StatGraphics, cal anar a: Editar -> Preferencias, pestanya Lenguaje.