Error "No es possible crear el fichero de licencia" en Statgraphics Centurion

Per PAS, PDI i Alumnes

Resum

En aquesta KB mostrem com solucionar l'error d'activació del Statgraphics Centurion.

Procediment

Es tracta d'un error comú en l'activació d'aquest programa, derivat, essencialment d'una execució del programari sense permisos d'administrador. Per solucionar-lo caldrà refer el procés d'activació del programari executant el Statgraphics fent clic amb el botó dret i escollint 'Ejecutar como Administrador' i un cop activat, tornar a executar el programa com a administrador.

Es recomana directament activar els permisos d'administrador de forma permanent fent clic amb el botó dret al programa, anar a "propietats", "Compatibilitat", marcar la casella d'execució com a administrador i aplicar els canvis.