Activació de Statgraphics Centurion 18.x

Resum

En aquesta KB mostrem com activar el Statgraphics Centurion 18.x un cop finalitzat el procés d'instal·lació.

Procediment

Una vegada instal·lat el Statgraphics Centurion, caldrà activar-lo.

Per fer-ho executarem un primer cop Statgraphics fent clic amb el botó dret i escollint 'Ejecutar como Administrador'.

La primera finestra ens oferirà Evaluar, Activar o Cancelar. Triem Activar.

Ens demanarà que posem el el número de sèrie, que s'obté a la pàgina de claus de programari (PAS i PDI) o bé contactant amb el SAE (estudiants).

A la següent finestra, anomenada Activación de Licencia de Centro, omplim les nostres dades, amb el nostre correu @ub.edu o @alumnes.ub.edu. El número de sèrie ja ens apareix automàticament. Per obtenir el código de activación, fem clic al botó Presione aquí del Paso 2.

Apareix el missatge,

Consultem el nostre correu per veure si hem rebut el codigo de activación. El posem a la casella del Paso 3, i premem Activar.

Ara ja disposem del producte correctament activat, podem comprovar en quina data caducarà la llicència. Anem al menú principal, Ayuda, Acerca de...

Atenció! El correu mostrat a les captures és d'exemple, utilitzeu els vostres propis correus UB.