Instal·lació/activació Mapviewer 8.x (llicència Campus UB).

Per a Estudiants i PDI/PAS de la UB

Resum

En aquesta KB indiquem com instal·lar i activar MapViewer 8.x de la llicència de campus UB.

Contingut

Gràcies al cofinançament de les Facultats de Dret i de Geografia i Història la UB disposa de llicència de campus de Mapviewer, disponible per tots els professors i investigadors de la UB,  tant per tasques docents con per a la recerca acadèmica.

Per obtenir Mapviewer 8.x sol·liciteu la llicència al Catàleg de Programari, des del que obtindreu l'autorització d'ús com la descàrrega del programa.

Un cop descarregat podeu instal·lar i activar Mapviewer 8.x seguint el següent procediment:

1. La instal·lació la fem des d’un usuari del grup Administradors. Llencem l’executable amb el botó dret, opció Ejecutar como administrador.

2. Triarem segons si el nostre MS Windows és de 32 o 64 bits.

3. Acceptem els Termes i condicions de la llicència.

4. Triem directori d’instal·lació, es pot deixar el que ens ofereix per defecte.

5. Opció per triar el nom de l’enllaç creat al menú inici i per instal·lar Mapviewer a la resta d’usuaris Windows.

6. Ens demana si volem participar en el programa de millora de Mapviewer, diem NO.

7. Comença la còpia de fitxers i la instal·lació, fins a rebre el missatge.

8. Deixant la checkbox marcada s’obrirà Mapviewer 8 per primer cop, i ens farà activar el producte que tindrem a la pàgina de claus (PAS/PDI) o ens haurà facilitat el SAE (Estudiants).

9. Quan fem Siguiente tenim la possibilitat de registrar el producte. La tria és lliure. En el cas que es mostra a la imatge es fa Skip per a no registrar-lo.