Accés a MestreNova Lite CDE (ChemDraw Edition). Anàlisi/espectroscopía RMN Ressonància Magnètica Nuclear.

Per Estudiants, PAS/PDI

Resum

Amb la llicència Site contractada a PerkinElmer (ChemOffice i ChemDraw) es dóna també accés a una llicència campus del producte MNova Lite CDE. En aquesta KB indiquem com descarregar-ho i activar-ho.

Contingut

Per a descarregar MNova Lite CDE tenim dues opcions, la primera és fer-ho des del mateix PerkinElmer Download Center. Al camp de cerca posem Mnova i ens apareixeran les versions per a descarregar-ho.

Una segona opció per a descarregar-ho és anar directament a l'enllaç facilitat pel fabricant:

Per activar el producte necessitarem el LicenseID corresponent a la Universitat de Barcelona. Els estudiants l'heu de demanar al SAE , el PAS/PDI el podeu obtenir a la pàgina de claus.

La llicència caduca el 31/12/2020 i és necessari fer l'activació amb un domini de correu autoritzat: *@ub.edu o *@alumnes.ub.edu.

Seguidament mostrem el procediment per instal·lar i activar Mnova Lite CDE.

Partim que ens descarregar l'instal·lador en el nostre equip. Fem clic amb el botó dret, opció Instalar.

S'inicia l'instal·lador, acceptem la llicència

Indiquem si volem accés directe a l'escriptori i/o entrada específica al menú inici

A la següent finestra fem la tria dels mòduls a instal·lar.

Si triem el pluggin MassHunter Data Access probablement el sistema ens avisi que cal instal·lar addicionalment el Microsoft .NET 2.0 des de la web de Microsoft. En el nostre cas, indiquem que no instal·li aquest pluggin.

També en el cas del Pluggin Shimatzu podem tenir l'avís que falta el programari de tercers necessari pel seu funcionament.

Finalment, fem Next per procedir a la instal·lació. Si tot el procediment és correcte arribarem a la finestra Installation Complete.

Un cop el programari està instal·lat, en la primera execució procedirem a activar-lo amb la llicència UB. Fem clic amb el botó dret, Ejecutar como administrador.

Apareix la finestra per registrar la llicència. Recordem que cal fer-ho amb un mail amb dominis @ub.edu o @alumnes.ub.edu. En aquest punt ja disposem del License ID necessari per l'activació.

Si el registre ha funcionat ens apareixerà la finestra.

Reiniciem l'aplicació. Podem comprovar l'estat de la nostra activació entrant al programa, accedint al Menú Help, License Manager.

Si teniu cap problema amb l’activació podeu posar-vos en contacte amb el correu support@mestrelab.com.