Incidència entre el centre de seguretat de Windows i l'antivirus Sophos

Per PAS, PDI i Grup UB

Els usuaris de Windows 10 amb l'antivirus Sophos, temporalment es poden trobar amb un avís com el que es mostra a continuació. A l'icona Centro de Seguridad de Windows Defender és pot veure un triangle groc.

L'avís ens informa d'un suposat problema amb l'antivirus, però és simplement un error "estètic", és a dir, no influeix en el bon funcionament de Sophos. El que recomanem és esperar a les properes actualitzacions dels dos softwares (Sophos i Windows) que tindran lloc en els propers mesos.

Per confirmar que aquest és el problema, podeu comprovar les versions dels programes:

- Sophos versió 10.8.2.334

- Windows versió 1803

Per buscar la versió de Sophos es clica sobre l'icona del Centro de Seguridad de Windows.

A continuació, es clica a Abrir Sophos Anti-Virus, s'obrirà la finestra Sophos Endpoint Security and Control on surt l'opció Ver información del producto al costat esquerra.

Allà es troba el número de la versió (versió afectada) tal i com es mostra a la imatge.

Per comprovar la versió de Windows cal anar a Configuració que podem trobar al menú d'inici. Es fa clic sobre l'opció Sistema i a continaució a Acerca de.

Allà es troba el número de versió (versió afectada) tal i com es mostra a la imatge.