Els missatges de configuració de l'antivirus em surten en anglès

Per PAS, PDI i Grup UB

Símptoma.

Els missatges de configuració de l'antivirus em surten en anglès.

Causes.

És degut a que el vostre Windows està configurat en català. Sophos no el té en la seva llista i posa l'idioma per defecte, que és l’anglès. Si voleu tenir-ho en castellà, hauríeu de canviar la configuració regional de Windows a espanyol.

Solucions.

• Al Tauler de Control anar a Reloj, idioma y región:

• Sel·leccionar la opció Configuración regional y de idioma:

• A la pestanya Formato sel·leccionar Español (España):

• Per finalitzar, clicar Aceptar