He de desinstal·lar l’antivirus anterior abans d’instal·lar el nou?

Per PAS, PDI i Grup UB

Sí, no és operatiu que convisquin més d'un antivirus en el mateix equip.

Sophos ha publicat una llista d’antivirus que pot desinstal·lar automàticament abans de la seva instal·lació. Si el seu antivirus es troba en aquesta llista es desinstal·larà automàticament. Si no és així, ho haurà de fer manualment des del Tauler de Control.
Important! L’eina de Sophos que elimina el software de tercers pot deixar rastres, directoris o software d’actualització. Recomanem que revisi a través del Tauler de Control si l’eina ha eliminat completament l’anterior antivirus. Si no és així l'haurà d'eliminar manualment.