Tinc la icona de l’antivirus amb un símbol en vermell o en groc, què vol dir?

Per PAS, PDI i Grup UB

La icona de Sophos Endpoint Security and Control canvia segons l'estat de la protecció (alertes pendents o errors). La següent taula mostra les possibles icones i la seva descripció:

ICONA DESCRIPCIÓ

• Escaneig en accés o temps real desactivat.
  • Missatge del tallafocs.
  • Detectada aplicació restringida.
  • Detectat dispositiu controlat.
  • Detectades dades no autoritzades.
  • Lloc web bloquejat.
  • Sophos Endpoint Security and Control no ha pogut actualitzar-se.
  • Fallada d'algun servei de Sophos.

Junt amb la icona és mostrarà un missatge amb l' explicació detallada de la causa.