Com escanejo un element en concret amb l'antivirus?

Per PAS, PDI i Grup UB

Si només volem escanejar una carpeta o un arxiu en concret no cal iniciar un escaneig de l'ordinador, ja que escaneja tot l'equip i tarda molt en finalitzar.

El que hem de fer és un Escaneado del botón derecho:

• Es fa click dret sobre la unitat, la carpeta o l'arxiu que es vulgui escanejar i es selecciona la opció Escanear con Sophos Antivirus

• Ens sortirà una finestra com aquesta:

• Un cop finalitzi l'escaneig o si l'aturem manualment, sortirà un resum dels arxius analitzats i de les amenaces detectades

Una opció útil per tal de poder escanejar regularment una unitat o carpeta és configurar un escaneig personalitzat