Després d'instal·lar Sophos, al reiniciar, el Windows triga una mica en carregar.

Per PAS, PDI i Grup UB

La primera vegada que reiniciem la màquina després de la instal·lació de l'antivirus tarda uns minuts més del normal en engegar. Això és degut a que en el primer reinici el Sophos s'actualitza i acaba de configurar les eines de seguretat que l'equip necessita pel bon funcionament. Les següents engegades de la màquina es faran amb normalitat.