Accés a la llicència de Windows 10 Education per equips particulars mitjançant el portal OnTheHub de Kivuto.

Per Estudiants, PAS/PDI

Resum

En la següent KB es mostra l'accés a Windows 10 Education pel colectiu dels estudiants i el PAS/PDI, dins del portal UB OnTheHub. Aquest accés permet instal·lar Windows 10 Education en els equips privats i propietat dels usuaris.

Contingut

NOTA: Recordem que la llicència de Windows 10 Education és sempre una llicència d'actualització, pel que caldrà, en tots els casos, disposar prèviament d'una llicència de sistema operatiu MS Windows associada a l'equip on es farà aquesta instal·lació.

Els PAS/PDI de la UB pot accedir al benefici Windows 10 Education Work at Home (associat a la llicència campus que la UB té contractada amb Microsoft) i que permet disposar de Windowns 10 Education en els equips particulars. Aquest benefici, destinat al PAS/PDI, té un cost de 12,99€.

Igualment, i derivat del mateix acord Campus amb Microsoft, és facilita accés als estudiants a disposar de Windows 10 Education mitjançant el programa Student Use Benefit. En aquest cas el benefici és gratuit pels estudiants.

Per accedir als instal·ladors i el serial number, seguiu el següent procediment:

• entreu al portal OnTheHub propi de la UB. Autentiqueu-vos amb les vostres credencials fent clic al botó Iniciar.

• El portal distingirà el vostre perfil (PAS/PDI o estudiant) i us oferirà el producte sóta les condicions corresponents a cada col·lectiu.