Com podem saber la versió exacte de MS Windows que tenim instal·lada? També, és de 32 o de 64 bits?

Per PAS, PDI i Grup UB

Resum

Procediment per veure la versió exacte de MS Windows que tenim. Podrem saber quina versió, nivell de service packs i si és de 32 o 64 bits.

Procediment

Per saber la versió que tenim de Windows accedirem al Tauler de Control, Sistema i Seguretat, Sistema. A la finestra Visualitza informació bàsica sobre l'ordinador podrem veure aquestes informacions.

En aquesta imatge podem veure que es tracta d'un Windows 7 Enterprise, amb el Service pack 1 instal·lat i la versió és de 64 bits

En aquesta imatge podem veure que es tracta d'un Windows 8.1 Enterprise i que la versió és de 64 bits

Alternativament podem anar a un web de Microsoft que ens detecta part d'aquesta informació.

http://windows.microsoft.com/es-es/windows/which-operating-system

Etiquetes: 32bits, 64bits, Windows