Donat que la UB ja distribueix el MS Windows, podem estalviar-nos comprar la llicència del MS Windows alhora de comprar un equip nou?

Per PAS, PDI i Grup UB

Resum

Quan comprem un equip nou amb sistema operatiu MS Windows cal assegurar-se de que inclou la llicència Completa del MS Windows.

Contingut

La llicència del MS Windows associada al Campus que té contractat la Universitat de Barcelona, és de tipus Upgrade, és a dir, autoritza a instal·lar la versió MS Windows 10 Education en un equip UB que disposi prèviament d'una llicència Completa de MS Windows.

Sempre que comprem un equip nou, i volem que tingui com a sistema operatiu MS Windows, aconsellem comprar la llicència preinstal·lada de MS Windows en l'equip. Els equips nous es solen vendre amb unes llicències de sistema operatiu completes, anomenades OEM, també alguns les coneixen con System Builder, que són molt més econòmiques que les llicències completes que podem de comprar posteriorment.

Un cop disposem d'aquesta llicència completa, podrem usar la llicència Upgrade de Windows associada al Campus. Per exemple, podem comprar amb l'equip nou una llicència completa de l'edició Windows 10 Home i després usar la llicència Upgrade de la UB per instal·lar la versió Education.

Etiquetes: Windows 7, Windows 8