Error "You have Adobe Acrobat DC (Continuous) already installed" en intentar instal·lar Adobe Acrobat Pro DC en Windows

Per PAS, PDI

Resum

Aquest error apareix quan l'equip on instal·lem Adobe Acrobat DC ja disposa d'una versió de prova del producte, també anomenades trial. Cal primer desinstal·lar la versió trial i després tornar a llençar l'instal·lador que ens hem descaregat del web de la UB.

Procediment

Alhora d'instal·lar l'Adobe Acrobat Professional DC en Windows ens pot sorgir el següent error,

El que ens indica aquest missatge és que ja tenim una versió instal·lada d'Adobe Acrobat DC en el nostre ordinador, normalment serà una versió de prova amb temps limitat, anomenades trial.

Aleshores anirem al Panel de Control:

• Inicio>Panell de Control>Desinstal·la un programa.

Sel·leccionem la versió d'Adobe Acrobat DC que ens aparegui i la desinstal·lem. Haurem de reiniciar el Windows.

Un cop arrencat de nou el sistema, tornarem a executar l'instal·lador d'Adobe, proporcionat per l'Àrea TIC, i procedim a instal·lar amb normalitat.

Etiquetes: Adobe, Adobe DC