Com instal·lo Adobe Acrobat Professional DC (versió 2017) per MS Windows?

Per PAS, PDI

Resum

En aquesta KB mostrem com instal·lar l'Adobe Acrobat Professional DC (versió 2017) amb llicència de la Universitat de Barcelona.

El programari s'obté des del catàleg de Programari UB, un cop tramitada la llicència.

El programa s'instal·larà per defecte en castellà. Podent-se canviar l'idioma a anglès, alemany, francès i italià. Acrobat DC no està disponible en català.

L'instal·lador eliminarà de l'equip qualsevol versió anterior del programa Adobe Acrobat DC.

Procediment

Un cop tramitada la llicència des del Catàleg de Programari UB, s'accedeix directament a la descàrrega des del botó Descàrrega directe o l'opció de menú Descàrregues. S'obté un fitxer anomenat AdobeAcrobatDC2017.exe, que serveix tant per equips de 32 bits com de 64 bits.

Aquest instal·lador s'ha dissenyat per a que desinstal·li qualsevol versió anterior d'Adobe Acrobat que es detecti en l'equip.

• Un cop descarregat el fitxer d'instal·lació, fer clic amb botó dret sobre el fitxer i seleccionar Ejecutar como administrador, s'utilitza aquest instal·lador independentment de si l'equip és de 32 o 64 bits.

• A la finestra Ready to install fer clic a Install,

• La instal·lació comença en un primer moment amb l'extracció de fitxers, segueix amb la detecció i desinstal·lació de qualsevol versió anterior de l'Adobe Acrobat, segons el sistema operatiu també instal·larà el complement Microsoft Visual C++ 2013. I finalitza configurant el programa. Tots aquests passos, que poden durar uns minuts, es fan automàticament sense intervenció de l'usuari.

• Finalment apareixerà el missatge d'instal·lació finalitzada, depenent de cas pot ser necessari reinciar el nostre equip.

Adobe Acrobat 2017 s'instal·larà per defecte i s'obrirà en castellà, recordem que Adobe no disposa d'una versió en català d'aquest programa (no confondre amb l'Adobe Reader DC, que és el lector de PDFs gratuït i que sí que disposa de versió en català). Aquest instal·lador permet tenir l'Adobe Acrobat en anglès, alemany, francès i italià.

Consulteu la següent KB per canviar l'idioma de l'Adobe Acrobat DC 2017.