Puc tenir Adobe Acrobat DC per Mac OS X en català? o en un altre idioma?

Per PAS/PDI

Resum

L'Adobe Acrobat DC per Mac OS X està disponible en diversos idiomes. Per defecte, l'instal·lador triarà el mateix idioma que detecti del nostre sistema operatiu.

En aquesta KB mostrem com canviar l'idioma del nostre Adobe Acrobat DC 2017

Malauradament aquest programa no està disponible en català.

Contingut

L'Adobe Acrobat DC per Mac OS X està disponible en diversos idiomes. Per defecte, l'instal·lador triarà el mateix idioma que detecti del nostre sistema operatiu. Si el nostre Mac OS X està en català aleshores Acrobat DC s'instal·larà en castellà, donat que no existeix traducció al català per aquest programa (no confondre l'Adobe Acrobat amb el lector gratuït Adobe Reader, que sí que està disponible en català).

Per modificar l'idioma del nostre Adobe Acrobat DC farem el següent procediment:

1. Obrir el programari i anar a Acrobat Pro 2017, triar Preferencias

2. A la finestra anomenada Preferencias triem a mà esquerra la categoria Idiomas, a la part superior dreta de la finestra despleguem per veure els idiomes disponibles.

3. Sel·lecionem l'idioma amb que volem que treballi Acrobat i fem guardar. Tanquem l'Adobe Acrobat i tornem a obrir-lo. Podem veure com ara el programa ja està en l'idioma que hem sel·leccionat.