Es pot disposar de l'Adobe Acrobat DC 2017 per Windows en català? o en un altre idioma?

Per PAS, PDI

Resum

Adobe Acrobat 2017 s'instal·larà per defecte en castellà. Podent-se canviar l'idioma a anglès, alemany, francès i italià. Acrobat DC no està disponible en català.

Procediment

Adobe Acrobat 2017 s'instal·larà per defecte i s'obrirà en castellà, recordem que Adobe no disposa d'una versió en català d'aquest programa (no confondre amb l'Adobe Reader DC, que és el lector de PDFs gratuït i que sí que disposa de versió en català). Aquest instal·lador permet tenir l'Adobe Acrobat en anglès, alemany, francès i italià.

• Per canviar l'idioma del programa només cal obrir Acrobat, anar al menú principal, Edición i Preferencias...S'obrirà la finestra següent, baixem fins a Idioma.  A Idioma de la aplicación cal deixar l'opció Seleccionar al inicio de la aplicación. Fer clic al botó Aceptar.
  • Tancar Acrobat i tornar-lo a obrir.

• A l'obrir de nou Acrobat apareix una finestra on triar entre els idiomes disponibles. Al sel·leccionar es tria en quin idioma s'obrirà Acrobat.