Com passar un PDF a format editable amb Adobe Acrobat (OCR)

Resum

Adobe Acrobat inclou un metode d'edició de documents PDF que permet el reconeixement de caracters i la conversió a formats de text editables.

Procediment

Primer s'obra el document desitjat amb Acrobat, seguidament es clica l'opció editar des del menú "Herramientas".

El programa passarà un detector de text i convertirà el PDF a format OCR (Reconeixement Òptic de Caràcters). Finalment caldrà exportar el fitxer a Microsoft Word, o al format de text editable que preferim,  des del menú "Archivo" per disposar-ho com a document de text editable.

Adobe