Caducitat de l'Acrobat DC 2015 el 1/12/2019. Què cal fer?

Per PAS/PDI/grup UB

Resum

El Serial Number, S/N, de l'Adobe Acrobat DC 2015 (tant per MS Windows com per macOS) caduca el proper 1/12/2019 i no serà renovat. Els usuaris han d'instal·lar-se l'Acrobat DC 2017 amb S/N vigent fins 1/12/2020.

Contingut

El Serial Number, S/N, de l'Adobe Acrobat DC 2015 (tant per MS Windows com per macOS) caduca el proper 1/12/2019 i no serà renovat. Els usuaris han d'instal·lar-se l'Acrobat DC 2017 amb S/N vigent fins 1/12/2020. Per fer-ho distingim els usuaris de MS Windows dels de macOS.

Usuaris de MS Windows

Pels usuaris de MS Windows distingirem:

1. Si l'usuari inicia sessió al directori actiu de la UB, des de l'ÀreaTIC, es programa l'actualització del seu Acrobat de forma remota i automàtica. L'usuari rebrà una notificació emergent on pot escollir si llençar l’actualització ara o posposar-la. A partir del 30 de novembre la instal·lació es forçarà.

2. Si l'equip no està dins del directori actiu de la UB els usuaris hauran d'obtenir l'Acrobat DC 2017 del Catàleg de Programari, descarregar-lo i instal·lar-lo. El propi instal·lador està configurat per a que desinstal·li automàticament qualsevol versió anterior de l'Adobe Acrobat. Per tant, ja ens desinstal·larà el Acrobat DC 2015 amb el S/N caducat.

Usuaris de macOS

En aquest cas els usuaris han d'obtenir l'Acrobat DC 2017 del Catàleg de Programari, descarregar-lo i instal·lar-lo. El propi instal·lador està configurat per a que desinstal·li automàticament qualsevol versió anterior de l'Adobe Acrobat. Per tant,  ja ens desinstal·larà el Acrobat DC 2015 amb el S/N caducat.

Per qualsevol consulta o incidència relacionada podeu contactar amb el PAU.