La finestra de l’equip virtual es mostra a pantalla completa. Com torno a tenir accés al meu equip?

Per PDI i alumnes

Dins de la màquina virtual pujem el ratolí cap a la part superior de l’escriptori i apareixerà la barra de control de la finestra de l’equip virtual

barra_control_finestra_VM

Des d’aquesta podem minimitzar-la, modificar-ne la mida i tancar-la mitjançant els botons de la dreta.
Podeu fixar la barra de control de manera que es aparegui permanentment fent clic a la xinxeta.

Etiquetes: Funcionament-AV