Quan intento autenticar-me a les aules virtuals em diu que l'usuari o la contrasenya són erronis.

Per PDI i alumnes.

Probablement heu posat les vostres credencials erròniament. Recordem que cal autenticar-se amb l'identificador local.

L'identificador local és:

• Per a PAS, PDI, Jubilats i Externs: el que trobem davant de la @ en el correu UB (Ex. si el vostre correu és jproves@ub.edu, l'identificador local serà "jproves")
  • Per a Alumnes: el que trobem davant de la @ en el correu UB afegint ".alumnes" (Ex. si el vostre correu és jproves6@alumnes.ub.edu, l'identificador local serà "jproves.alumnes")

Per a més informació consulteu el següent enllaç.

Etiquetes: Autenticació-AV