Quan arrenco un programari a les aules virtuals, per exemple SPSS, ArcGIS…de vegades triga força estona en arrencar-se, és normal aquest comportament?

Per PDI i alumnes

Sí. El primer cop que s’engega un programa aquest es va a buscar a la unitat d’emmagatzematge central de la infraestructura on estan ubicades les aules virtuals i es col·loca en la memòria cau de la mateixa. Això pot implicar un cert retard, sobretot si sóm els primers usuaris en arrencar el programari. Seguint amb l’exemple, podem considerar normal un temps de 50 segons per arrencar ArcGIS i un temps de  30 segons per arrencar SPSS. Posteriorment, en l’ús del programari no s’han d’experimentar respostes excessivament més lentes que en el cas de treballar amb equips físics.

Etiquetes: Funcionament-AV