Instal·lació d'Atlas TI, amb llicència UB, en un equip MS Windows

Per PAS/PDI i alumnes

Resum

En aquesta KB repassem la instal·lació de l'Atlas TI, amb la llicència UB, en un equip amb MS Windows.

Contingut

Podrem accedir a l'instal·lador des del Catàleg de Programari un cop haguem tramitat la sol·licitud de la llicència.

Un cop tenim l'instal·lador en el nostre equip seguim el procediment:

• Fem clic amb el botó dret i triem 'Ejecutar como administrador'.

• A la finestra de benvinguda fem clic a Next i acceptem els termes de llicència.

• A la següent finestra possem el Serial Number, que haurem obtingut segons el nostre col·lectiu:

• Seguidament, es tria el directori d'instal·lació i fem Install a la finestra anomenada Ready to Install. Anirem seguint el procés segons una barra de progrés.

• Finalment, si tot ha anat correctament, arribarem a la finestra Welcome to the Atlas TI Setup.

• Un cop dins del programa, podem comprobar si el nostre Atlas TI està correctament llicenciat amb la llicència UB. Per fer-ho anem a l'apartat opciones.

• A l'apartat Información de licencia y versión haurem de veure el que apareix a la següent finestra.