Puc instal·lar-me Atlas TI en el meu equip personal?

Per PAS/PDI i estudiants

Si. La llicència d'Atlas TI, contractada per l'ÀreaTIC, inclou la característica Work at Home, que autoritza als usuaris de la UB a instal·lar-se l'AtlasTI en els seus equips personals i treballar amb AtlasTI fora del campus UB.

Evidentment, tot i estar instal·lat en equips personals, cal respectar els termes i condicions d'ús de la llicència i queda totalment prohibit usar l'Atlas TI per a qualsevol finalitats comercial o docent, alienes a la docència o la recerca académica, sense ànim de lucre, de la UB.