Labview, i altre programari de National Instruments, per estudiants

Per Estudiants

Resum

La llicència ASL contractada per la UB permet que els estudiants s'instal·lin Labview i altre programari de National Instruments, NI, en els seus equips personals.

Els estudiants s'han de descarregar la versió específica per aquest col·lectiu des de la web de NI i registrar-lo amb un Serial Number específic que els hi facilitarà el seu professor.

Contingut

La llicència ASL contractada per la UB permet que els estudiants s'instal·lin Labview i altre programari de National Instruments, NI, en els seus equips personals.

Els estudiants s'han de descarregar la versió específica per aquest col·lectiu des de la web de NI.

Per registrar el programari usaran el Serial Number, S/N, específic que els hi facilitarà el seu professor. El professor sol·licitarà una llicència i l'ÀreaTIC li facilitarà el S/N segons s'indica a la fitxa de servei.

Aquesta instal·lació, i el seu registre amb el S/N, és exclussiva pels equips personals dels estudiants, no podent-se instal·lar en cap cas en equips de docència o recerca, ni en equips del campus UB.