Portal OnTheHub (Kivuto) de la UB: compra de llicències acadèmiques amb mitjans personals

Per estudiants, PAS/PDI

Resum

El portal OnTheHub de Kivuto ofereix un nou canal de compra de llicències acadèmiques que, en alguns casos, pot ser interessant. Els portals OnTheHub són externs a la gestió i infraestructura de la pròpia UB.

Els contractes, convenis, i qualsevol negociat directament entre la UB i els fabricants de software es mostraran sempre a les pàgines web de Programari UB i la gestió s'integrarà, si s'escau, al Catàleg de Programari UB.

Contingut

Kivuto és una empresa de serveis de programari centrada en facilitar plataformes de contractació, distribució i gestió de programari per a la comunitat educativa. Disposa d'acords amb algun dels principals fabricants de software (Microsoft, VMWare, IBM,...) oferint en els portals OnTheHub aquests beneficis.

La UB disposa d'un portal OnTheHub personalitzat que ofereix un nou canal d'accés als següents beneficis acadèmics:

• Convenis d'accés a llicències acadèmiques (gestionats entre Kivuto i alguns fabricants de programari sense intervenció de la UB). Per exemple:
    • Accés al SPSS Faculty Pack (*)
    • Adquisició de llicències educatives EndNote

(*) Atenció: abans de contractar aquest producte comproveu si la llicència Campus de SPSS de la UB cobreix les vostres necessitats.

• Accés a alguns beneficis específics resultants de contractes entre la UB i fabricants de programari. Per exemple:
    • Windows 10 Education Work at Home (per PAS/PDI)
    • Windows 10 Education Student Use Benefit (per estudiants)

Els beneficis gestionats des del portal OnTheHub de la UB: disponibilitat de números de sèrie, descàrregues de programari, tramitació i pagaments de la llicència, custodi dels documents de llicència, etc...  no estan tutelats per l'ÀreaTIC i seran responsabilitat de Kivuto i del propi usuari. Els pagaments es realitzaran sempre amb mitjans electrònics personals de l'usuari (no institucionals).

En la següent imatge veiem alguns beneficis d'un usuari PAS/PDI, que s'ha autenticat amb les credencials UB, en el portal OnTheHub de la Universitat de Barcelona.

És molt important destacar que tots els contractes, convenis, i qualsevol negociat directament entre la UB i els fabricants de software es mostraran sempre a les pàgines web de Programari UB i la gestió s'integrarà, si s'escau, al Catàleg de Programari UB.