ARTE Y TECNOLOGÍA DE LA IMAGEN. Especialidad del Máster Universitario "ProdArt"

Orientada a la Investigación

Beques de Col·laboració

without comments

Beca de col·laboració amb departaments (Ministeri d’Educació, Cultura i Esport).

http://www.ub.edu/beques/1r2ncicle/colaboracio/welcome.html

És una convocatòria anual del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport adreçada a facilitar que els alumnes de l’últim curs d’estudis universitaris i estudiants de primer curs de màster col·laborin en els departaments universitaris, iniciant-se així en les tasques d’investigació directament vinculades amb els estudis que estan cursant.

Tot i que el Ministeri obre termini de presentació a l’endemà de la publicació de la convocatòria, els estudiants matriculats a la Universitat de Barcelona han de cumplimentar el formulari de la UB i, juntament amb la documentació que es demana, s’ha de presentar a Beques i Ajuts a l’Estudiant en el termini del 15/07/2013 al 30/09/2013.

Podeu presentar-vos a la beca amb un projecte de col·laboració amb el Departament de Disseny i Imatge vinculat a tasques en el Lab-Media, Mediateca d’Imatge.

Els interessats s’han de posar en contacte amb el professor Carles Ameller.

Written by admin

agosto 5th, 2013 at 7:42 am

Posted in información