ARTE Y TECNOLOGÍA DE LA IMAGEN. Especialidad del Máster Universitario "ProdArt"

Orientada a la Investigación

Presentació projecte La Lleca: 10 d´octubre a les 12h. Facultat de Belles Arts de la UB

without comments

La Facultat de Belles Arts es complau en convidar-vos a la conferència-presentació
Projecte La Lleca a càrrec d’Adrián Arenas, Romina Cabrera, Lorena Méndez,
el proper dijous 10 d’octubre a les 12:00 hores. Sala de Juntes de la Facultat de Belles Arts.

LA LLECA
L’acció cultural tendeix a la performance, doncs s’afirma com una acció estètica de formació complexa. En ella coexisteixen percepcions i béns estètics tangibles, els cossos, i intangibles, les emocions. L’experiència personal i grupal de formació adquireix sentit en les pràctiques culturals i implica una revisió de les idees d’art.
La performance a La Lleca mostra l’experiència personal i, per tant política, en el temps per aconseguir l’alliberament de les persones en ambients de reclusió. L’educació feminista de la Lleca la reprèn com una pràctica dilatada en el temps, instaurant una pedagogia radical dels afectes. Aquesta s’entén com una acció educativa, que pel seu propi procés és contínua. Les relacions interpersonals es reconstrueixen en la manifestació de l’afectivitat i en la pràctica de la passió creativa com a mètode d’alliberament.000lleca

Written by admin

octubre 5th, 2013 at 11:39 am

Posted in Uncategorized