ARTE Y TECNOLOGÍA DE LA IMAGEN. Especialidad del Máster Universitario "ProdArt"

Orientada a la Investigación

Taller de Jordi Guillumet + Mònica Roselló / 18 de octubre de 2016

without comments

 

armari-de-larquitecte

Tras un primer taller con Elena Fraj a principios de octubre, donde recorrimos las redes sociales y sus posibles grietas críticas, el Master ATI retoma el contacto con los artistas visitantes de este cuatrimestre con un taller conjunto de Jordi Guillumet + Mònica Roselló. Aquí una breve presentación de su trabajo conjunto.

 

 

JORDI GUILLUMET
Va estudiar disseny industrial, que va compaginar amb la pràctica de l’escenografia, i posteriorment es va llicenciar en Fotografia a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Des de 1982 combina la seva activitat artística amb la docència, impartint nombrosos cursos, tallers i lliçons en diferents escoles.

MÒNICA ROSELLÓ
Llicenciada en Imatge per la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, paral.lelament cursa estudis de disseny a l’Escola Elisava de Barcelona. El 1986 inicia el seu treball professional com a fotògrafa freelance en els camps de publicitat, arquitectura i interiorisme, alternant aquesta feina amb el desenvolupament de projectes personals.

Des de 1995 Jordi Guillumet i Mònica Roselló treballen conjuntament en diversos projectes. D’aquesta col·laboració destaquen les instal·lacions: «L’Armari de l’Arquitecte», ”, una instal.lació que parla de l’acte creatiu en arquitectura; “Objecte d’observació”, un joc visual arran del paper de l’espectador en l’espectacle; “Tabula rasa”, reflexió arran dels mecanismes de construcció dels records; “Reading Between Streets”, la importància de l’ús de l’espai públic com a clau per a la comunicació, i “Doble exposició”, el viatge com a mitjà de supervivència.

 

arquigrafies_8

Written by admin

octubre 17th, 2016 at 8:50 am

Posted in Uncategorized