Benvinguts al Curs de Postgrau Mentoria i Coaching en educació

Presentación del Postgrado de Mentoría y Coaching Educativo, a cargo de su director Antoni Giner from Marta Domènech Cañas on Vimeo.

La capacitat de progressar com a persona s’ha convertit en un factor essencial per integrar-se adequadament en la societat moderna. La recerca més recent ens demostra que aquesta capacitat es pot treballar de forma sistemàtica a partir de les tècniques de mentoria i coaching, que permeten millorar de forma molt notable en tots els nivells d’expressió individual i col·lectiva.

El plantejament d’aquesta formació respon a la necessitat creixent de la nostra societat en l’acompanyament dels processos de millora, especialment a l’educació, pels canvis tan importants en l’organització familiar i escolar que s’estan vivint avui dia.

La finalitat del Postgrau és aconseguir que l’educador/a, ja sigui docent, educador/a social, psicòleg/a, pedagog/a, pare o mare, monitor/a …, és a dir, qualsevol persona implicada a acompanyar en el creixement d’altres persones, adquireixi l’actitud, els coneixements, les estratègies i les eines per dur-ho a terme mitjançant la metodologia del coaching educatiu o la mentoria.

Avís a visitants

Per poder acompanyar en processos de canvi es fa essencial viure un procés de transformació i canvi personal. En aquest Postgrau t’acompanyem en aquest procés, perquè adquireixis les eines per dur-ho a terme.

Benvinguts