Segur que molts coneixeu o heu passat per l’edifici Jeroni Granell de la nostra universitat, ubicat a la Gran Via de les Corts Catalanes 582, ben a prop de l’Edifici Històric. Allà es troba la seu principal de l’Àrea de Formació Complementària, amb espais administratius i aules dedicades majoritàriament a impartir classes d’idiomes.

Però si us endinseu a l’interior de l’edifici trobareu una interessant iniciativa desconeguda per a molts. A la terrassa del primer pis s’ha desenvolupat un petit hort urbà aprofitant unes jardineres que ja es trobaven en aquest espai quan la UB es va instal·lar a l’edifici, i que ara compta amb espècies mediterrànies com l’olivera o el pi, amb plantes remeieres i amb espècies del camp, com ara tomaqueres, carxoferes o maduxeires. Els treballadors del’Àrea de Formació Complementària cuiden les jardineres amb molta cura i gaudeixen del fruit d’aquesta tasca (atents a la darrera fotografia!), que millora la qualitat de l’espai de treball.

Gran Via 582. Terrassa Gran Via 582. Bosc mediterrani Gran Via 582. Plantes remeieres Gran Via 582. Hort

Gràcies als companys que participen en aquesta iniciativa, tant per la seva motivació i compromís amb el medi ambient, com per compartir el seu espai amb nosaltres durant una estona.

OSSMA