Amb l’objectiu de promoure un consum conscient i responsable dels membres de la comunitat de la Universitat de Barcelona, s’ha creat una nova categoria de Consum responsable al web d’Avantatges UB on hi podem trobar diversos descomptes en comerços sostenibles, justos, ètics i solidaris.

Tot i que es preveu ampliar el nombre d’ofertes d’aquesta categoria al llarg de l’any, actualment ja hi participen més de deu empreses que responen a algun dels requisits per ser considerada de consum responsable: ser sostenible, oferir un producte o servei respectuós amb el medi ambient; ser de comerç just; ser ètica, fomentar la justícia social, la inclusió i el desenvolupament local, o estar vinculada a un projecte solidari.

Hi trobaràs descomptes en productes d’alimentació ecològica o de proximitat, en activitats de lleure i turisme respectuoses amb el medi ambient, en productes reciclats, en serveis de perruqueria i cosmètics naturals i ecològics, i una alternativa de transport compartit i amb zero emissions.

Si vols consumir de forma responsable, aquesta categoria és per a tu!
Consum responsable. Avantatges UB