El 12 de setembre ha començat a funcionar la línia d’autobús exprés e20, que connecta les poblacions de Torrelles de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts amb el Campus Diagonal, amb expedicions que circularan de manera directa per l’autopista B-23.

La línia prestarà servei els dies feiners durant tot l’any,  amb 9 expedicions d’entrada a Barcelona i 9 expedicions de tornada a Sant Vicenç dels Horts i Torrelles de Llobregat. Les parades al Campus Diagonal es troben situades a l’alçada de les estacions de metro de Maria Cristina, Palau Reial i Zona Universitària.

El temps de trajecte previst s’estima que serà de 30 minuts des de Sant Vicenç dels Horts i de 45 minuts des de Torrelles de Llobregat en els horaris de poc trànsit (més en hora punta). Els autobusos compten amb Wi-Fi i premsa gratuïta, i per a aquest trajecte, són vàlids els títols integrats de l’ATM de 2 zones.

Bus exprés e20
Horari de la línia d’autobús exprés e20

Més informació: Generalitat de CatalunyaAjuntament de Torrelles de Llobregat, Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

OSSMA