Durant els propers dies podreu veure als edificis de la UB el segon pòster de la campanya ‘Desconnecta’ls, desconnecta’, que promou l’estalvi d’energia tant als nostres edificis com a la vida personal.

En aquesta ocasió, el pòster ens recorda que és necessari apagar l’ordinador i tots els aparells que utilitzem a l’oficina quan acabem la jornada, ja que engegat durant la nit només consumeix energia, contribueix a l’emissió de CO2 i reforça la generació de residus radioactius, en tant que una part de l’electricitat que es genera al nostre territori prové de centrals nuclears.

Què fa el meu ordinador engegat a la nit?

A més de la col·lecció de pòsters que aniran arribant a tots els centres i unitats administratives de la UB, la campanya de comunicació ‘Desconnecta’ls, desconnecta’ compta amb dues pantalles enrotllables que s’estan exposant als nostres edificis.

Els primers centres on es pot veure aquesta mini-exposició són les facultats de Dret i d’Economia i Empresa. Les pantalles enrotllables ens recorden la importància de fer un consum responsable de l’energia a la Universitat, i ens mostren què està fent la UB per reduir tant el seu consum energètic com les emissions de gasos d’efecte hivernacle.

Dates de l’exposició:

 • 7 – 11 de maig
  • Edifici Principal de la Facultat de Dret
  • Edifici 690 de la Facultat d’Economia i Empresa (vestíbul accés c/ John Maynard Keynes)
 • 14 – 18 de maig
  • Edifici Nou de la Facultat de Dret
  • Edifici 696 de la Facultat d’Economia i Empresa
 • 21 de maig – 1 de juny
  • Facultats de Filosofia i de Geografia i Història (vestíbuls de les plantes 2a i 3a)
Exposició Desconnecta'ls, Desconnecta a la Facultat de Dret 1
‘Desconnecta’ls, Desconnecta’ a l’Edifici Principal de la Facultat de Dret

 

Exposició Desconnecta'ls, Desconnecta a la Facultat de Dret 2
‘Desconnecta’ls, Desconnecta’ a l’Edifici Nou de la Facultat de Dret

 

Exposició Desconnecta'ls, Desconnecta a la Facultat de Dret 2
‘Desconnecta’ls, Desconnecta’ a l’Edifici 690 de la Facultat d’Economia i Empresa

 

Exposició Desconnecta'ls, Desconnecta a la Facultat d'Economia i Empresa 696
‘Desconnecta’ls, Desconnecta’ a l’Edifici 696 de la Facultat d’Economia i Empresa

 

‘Desconnecta’ls, Desconnecta’
‘Desconnecta’ls, Desconnecta’ a les facultats de Filosofia i de Geografia i Història

OSSMA