Coincidint amb la celebració de la Setmana de l’Energia i del Dia Mundial del Medi Ambient, estem distribuint a tots els centres i unitats administratives de la UB el tercer pòster de la campanya ‘Desconnecta’ls, desconnecta’. En aquesta ocasió, el pòster ens mostra l’estalvi d’energia que ja hem assolit els darrers anys als nostres edificis, i ens recorda que tots podem contribuir a seguir estalviant amb petits gestos de consum responsable, com ara apagar els llums i els equips electrònics quan marxem d’un espai.

Consum responsable d'energia a la UB

Junt amb el pòster, també es lliuren uns petits vinils adhesius que es poden col·locar en els interruptors de lluminàries i als aparells electrònics (ordinadors, fotocopiadores, equips de laboratori, etc.), per recordar que els hem d’apagar quan els acabem d’utilitzar o al final de la jornada.

Desconnecta'ls desconnecta: apagar interruptor Desconnecta'ls desconnecta: apagar interruptor monstre Desconnecta'ls desconnecta: apaga'm

Si necessiteu més adhesius a la vostra unitat administrativa, poseu-vos en contacte amb nosaltres. També es poden imprimir accedint al lloc web de l’OSSMA.

Aquí teniu un exemple de com podeu utilitzar els adhesius:

Exemple us vinils Desconnecta'ls, desconnecta

La campanya ‘Desconnecta’ls, desconnecta’ és una de les mesures que la UB durà a terme durant 2018 en el marc de l’adhesió al Programa d’acords voluntaris per a la reducció de CO2 de la Generalitat de Catalunya, i es correspon amb l’acció LE5-23 del Pla de Sostenibilitat de la UB.

OSSMA