El dilluns 26 i el dimarts 27 els usuaris de bicicleta de la Universitat de Barcelona podran revisar gratuïtament la seva bicicleta gràcies al taller mòbil PuntBici que s’instal·larà al Campus Diagonal i al Campus d’Humanitats.

Cartell PuntBici novembre 2018

Aquest servei, prestat per Biciclot, inclou tant la realització de revisions gratuïtes i petits ajustaments d’urgència, com l’assessorament personalitzat sobre itineraris segurs, normativa i mecànica de manteniment de la bicicleta per una conducció segura.

Per accedir a la revisió gratuïta cal presentar el carnet UB, acreditant així la pertinença a la comunitat universitària.

El PuntBici es trobarà el dilluns 26 a l’Edifici Històric de 12 a 14 hores a l’aparcament de Gran Via-Balmes, i a l’edifici de les facultats de Filosofia i de Geografia i Història de 14:15 a 17 hores al porxo del carrer de Montalegre.

El dimarts 27, el PuntBici estarà de 13 a 16 hores a l’entrada de les facultats de Física i de Química de l’avinguda de la Diagonal.

Anunci PuntBici Edifici Històric

Aquesta actuació es correspon amb l’acció LE3.22 del Pla de Sostenibilitat UB (consolidar i ampliar el servei d’atenció als usuaris de bicicleta PuntBici), i amb la fita 11.2 ([…] proporcionar accés a sistemes de transport segurs, assequibles, accessibles i sostenibles per a tothom i millorar la seguretat vial […]) dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) establerts per les Nacions Unides a l’Agenda 2030.

OSSMA