Vocabulari d’enginyeria química

Els Serveis Lingüístics i la Comissió de Dinamització Lingüística de la Facultat de Química de la UB publiquen el Vocabulari d’enginyeria química, la primera obra en línia de la col·lecció Vocabularis Bàsics per a l’Alumnat.

Aquesta obra conté 1592 denominacions (527 termes catalans amb els equivalents en castellà i anglès) que s’han seleccionat seguint un arbre de camp que preveu les branques següents:

  • Processos i operacions unitàries
  • Equipament i serveis industrials
  • Productes industrials
  • Disseny, economia i control de processos químics

En aquesta primera edició s’han inclòs únicament els termes seleccionats per a les dues primeres branques. D’aquí a uns mesos està previst de publicar-ne la segona edició, que inclourà els termes de les dues branques restants.

Comments are closed.