L’Optimot al Twitter: @optimotcat

L’Optimot, consultes lingüístiques, és un servei que ofereix la Direcció General de Política Lingüística per resoldre dubtes de llengua. Hi podeu consultar el DIEC, el Cercaterm i moltes fitxes resoltes de dubtes lingüístics. També podeu usar el servei personalitzat de consultes.

El setembre del 2012 es va estrenar El blog de l’Optimot. Podeu trobar-hi comentaris sobre els dubtes lingüístics més consultats, les novetats que incorpora el cercador de l’Optimot o consells sobre com optimitzar els resultats de les cerques. Us hi podeu subscriure per correu electrònic.

Ara acaben d’estrenar un compte a Twitter amb el perfil @optimotcat. Aquest nou canal de comunicació permetrà conversar i interactuar de manera més directa i immediata amb els usuaris, aportar-los continguts lingüístics de valor i detectar-ne les necessitats. Si teniu compte a Twitter, ja podeu seguir @optimotcat.

Comments are closed.