Vocabulari d’enginyeria química

enginyeria-quimicaJa podeu consultar la segona edició en línia del Vocabulari d’enginyeria química, amb més d’un miler d’entrades i equivalències al castellà i l’anglès. L’obra està integrada en la plataforma UBTERM, que permet consultar totes les obres publicades en línia pels Serveis Lingüístics i cercar-hi termes.

L’any 2011 es va publicar una primera edició d’aquest vocabulari, amb termes corresponents als processos i les operacions unitàries i a l’equipament i els serveis industrials. En aquesta segona edició s’hi han incorporat els termes de disseny, economia i control de processos químics i els de productes industrials.

Aquest vocabulari és una iniciativa de la Comissió de Dinamització Lingüística (CDL) de la Facultat de Química, integrada en la Xarxa de Dinamització Lingüística (XDL) de la UB. L’obra ha estat elaborada amb la participació de professors i estudiants del Departament d’Enginyeria Química, becaris de la XDL, i tècnics i col·laboradors dels Serveis Lingüístics de la UB.

Comments are closed.