Simposio internacional
Edifici Josep Carner, pis -1,
Carrer Aribau, 2, 08007 Barcelona
Activitat presencial. Assistència oberta
Cartell i programa (873.42 KB)

Se hace público el programa del Simposio Internacional "(Des)alojo: viviendas, materialidad y subjetividad en la literatura estadounidense", coordinado por Rodrigo Andrés y Cristina Alsina (ADHUC—Universitat de Barcelona). Participan David Fontanals, Arturo Corujo, Toni R. Juncosa (ADHUC-Universitat de Barcelona); Dolores Resano (ADHUC-University College Dublin); Marina Bernando i Eva Puyuelo (Universitat de Barcelona); Vicent Cucarella (Universitat de València), Cristina Garrigós (UNED), Ian Green (Eastern Washington University), Michael Jonik (University of Sussex), Elena Ortells (Universitat Jaume I), Cynthia Stretch (Southern Connecticut State University). Esta actividad es resultado del proyecto "(Un)Housing: Dwellings, Materiality, and the Self in American Literature". Asistencia abierta.

Participante(s)
Rodrigo Andrés,
Cristina Alsina Rísquez,
Marina Bernardo,
Arturo Corujo,
Vicent Cucarella,
David Fontanals,
Cristina Garrigós,
Ian Green,
Michael Jonik,
Toni R. Juncosa,
Elena Ortells,
Eva Puyuelo Ureña,
Dolores Resano,
Cynthia Stretch
Organización
Projecte del Programa Estatal de Generación de Conocimiento y Fortalecimiento Científico y Tecnológico del Sistema de I+D+i: PID2020-115172GB-I00);
ADHUC—Centre de Recerca Teoria, Gènere, Sexualitat;
Càtedra UNESCO Dones, desenvolupament i cultures;
Grup de Recerca Consolidat Creació i pensament de les dones (2021 SGR 01097)